Betaalmethoden

Veilig winkelen bij valentijn-cadeaus.nl
Online winkelen is leuk en natuurlijk erg gemakkelijk, u hoeft de deur niet meer uit om producten te kopen. Het is dan wel van belang dat de producten die u wilt bestellen snel en goed beschermd worden bezorgd, dat uw persoonlijke gegevens veilig zijn en uw gegevens veilig worden opgeslagen en bewaard.

Veilig betalen via een beveiligde omgeving
Wij hanteren verschillende richtlijnen en hebben diverse acties ondernomen om winkelen bij valentijn-cadeaus.nl zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken. Bij valentijn-cadeaus.nl kunt u producten binnen veertien dagen probleemloos terugsturen en uw betalingen kunt u veilig uitvoeren met iDeal.

Betaling
Bij ons kunt u via iDeal betalen.

iDeal
85% van de Nederlanders die online een bestelling plaatst, betaalt inmiddels met iDeal. Als u kiest voor iDeal wordt u direct naar de veilige omgeving van uw eigen bank geleid. Van hieruit kunt u de betaling direct voldoen, zoals u gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDeal is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

Inloggen