Origineel Valentijnscadeau sieraad voor haar

alle kettingen verkl bewSpeciaal voor Valentijnsdag heeft een erkende moderne edelsmid een hippe sieraden collectie voor HAAR gemaakt. Trendy exclusieve handgemaakte zilveren plaatjes met tekst hangend aan geknoopte draad van parelzijde. Of hangend aan een zilveren ketting met een speelse twist door de verwerking van geknoopt parelzijde flosjes. Een aparte collectie voor de hippe coole vrouw, die net even anders is en daardoor bijzonder. Uniek & Mooi!

Rechthoekige zilveren plaatjes, waarin toepasselijke teksten zijn geslagen hangend aan:

  • een speels geknoopte draad van parelzijde in mooie eigentijdse kleuren, afgewisseld met enkele kleine zilveren balletjes;
  • zilveren kettingen afgewerkt met zijden flosjes van parelzijde, wat een arty effect geeft.

HANDGEMAAKT
Het bijzondere is dat elk ketting met de hand is gemaakt, dus geen ketting is identiek. De ketting krijgt karakter door de handarbeid (stansen, polijsten, knopen). De karakters zijn bewust niet precies op 1 lijn gestanst en door de grovere polijsting en verdere afwerking, geeft dit een stoere en robuuste uitstraling.

SPECIAL
Wil je een zilveren plaatje met persoonlijke tekst, dan kun je dat aan ons doorgeven en mailen. Je kunt hier natuurlijk ook een belangrijke datum, quote, lijfspreuk op laten zetten.

 

Inloggen