Valentijnsdag

Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari. Paus Gelasius I riep in 496 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn.

Heden is Valentijnsdag een dag waarop dierbaren elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, kaarten of andere attente zaken. Ook is het een uitstekend gelegenheid om elkaar de liefde te verklaren.  HardVANhandeniStock 000020730459Small

Er zijn diverse websites die de meest uitlopende valentijn gifts, valentijn gadgets, valentijn cadeaus & valentijn sieraden aanbieden. Maar wil je met een origineel of ludiek cadeau voor de dag komen voor je vrouw, minares, vriendin, BFF of hartsvriendin dan zit je hier goed. Op deze webshop kun je een keuze maken uit hippe creatieve zilveren kettingen, gemaakt van zilver en zijden draad. Kettingen met een boodschap voor jezelf of een dierbare.

Speciaal voor Valentijnsdag heeft een erkende edelsmid een originele sieraden collectie voor ons gemaakt. Hippe exclusieve handgemaakte kettingen van zilver met een speelse twist. Voor de de moderne vrouw of trendy meisje. Of je nou hipster, yup, yuccie, funk, alternatief of urban bent, dat maakt niet uit. Het is een collectie die gemaakt is voor de modieuze trendy hedendaagse sexy vrouw die onderscheidend en ondernemend is.

 

 

Inloggen